4.5/5
4.0 op 5 op basis van 153 reviews

Prachtige, charmante woning met tal van mogelijkheden te Lebbeke (Denderbelle)

prijs

€ 319.000

slaapkamers

4

bouwjaar

1867

woonoppervlakte

265 m²

Stefaan De Coninck

Dorp 31, Denderbelle

Prachtige, charmante woning met tal van mogelijkheden te Denderbelle dorp

Ontdek dit charmante historische pand uit 1867 in het hart van Denderbelle, voorheen de geliefde gemeenteschool. Deze pièce Unique straalt karakter en geschiedenis uit op elke hoek. Met ruime afmetingen en een unieke lay-out, biedt deze woning een veelzijdige ruimte die perfect is voor tal van mogelijkheden.

Indeling: bij het betreden van het pand word je begroet door een uitnodigende inkomhal die leidt naar de verschillende ruimtes. De ruime wachtkamer is perfect voor ontvangst en ontmoetingen. Daarnaast bevinden zich de twee, ruime kabinetten die voldoende mogelijkheden bieden voor praktijkruimtes, professionele consultaties,…

Achteraan de woning bevindt zich een praktische kitchenette. Deze is de ideale uitvalsbasis voor enerzijds een snelle koffie en anderzijds een eenvoudige maaltijd. Het aanpalende bureaugedeelte zorgt voor extra gemak en ruimte. Tevens beschikt deze charmante woning over een kelder (40m²), ideaal als opslagruimte voor al uw benodigdheden. Buiten vind je een overdekte berging, perfect voor het opbergen van fietsen of gereedschap, en een bijgebouw dat veelzijdige mogelijkheden biedt.

De houten trap leidt je naar het eerste verdiep, waar er een royale ruimte van 83 m2 op jou staat te wachten. Deze is volledig gestript en staat klaar om volledig ingericht te worden naar eigen wensen en mogelijkheden, ideaal voor verdere uitbreiding van je woon- of werkruimte.

Verder komen we via een tweede traphal naar de tweede verdieping, deze is reeds volledig afgewerkt en biedt nog eens 66m2 aan mogelijkheden.

Met een parkeerplaats en een binnenplaats, biedt dit pand niet alleen comfortabele accommodaties, maar ook een sfeervolle buitenruimte.

Deze locatie biedt ook op het dorp parkeer mogelijkheid of in de straat, ideaal voor het uitoefenen van vrije beroepen, kantoor/praktijk, dorpswoning met karakter of meteen de combinatie woon/werk.

Mis deze unieke kans niet om dit historische juweel te bezitten en om te vormen tot jouw droomwoning of onderneming/praktijkruimte. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en laat je betoveren door de mogelijkheden die dit pand te bieden heeft! Meer info neemt u contact op voor een afspraak – T. 052/55.55.55 | info@immotwins.be

 

Stefaan De Coninck

052 55 55 55
stefaan@immotwins.be

Interesse?
Contacteer ons

Raming afbetaling?

Dorp 31, 9280 DENDERBELLE

Doe een bod

Dorp 31, 9280 DENDERBELLE

Stel uw kandidatuur

Documenten bij te voegen (optioneel)
- Inkomensfiches van de afgelopen 3 maanden
- Kopie identiteitskaart

Vrijblijvende waardebepaling

Vertel ons wat meer over uw eigendom.

Wij hebben uw kandidatuur goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Wij hebben uw bod goed ontvangen

Wij behandelen uw aanvraag zo snel mogelijk.

Uw droomwoning vinden

Vul onderstaand formulier in en wij brengen jou als eerste op de hoogte van nieuwe panden.